Pracownicy Obsługi i Administracji
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 w Łodzi zatrudnia pracowników administracji i obsługi na następujących stanowiskach:
- Pracownik gospodarczy – zajmuje się między innymi pielęgnacją zieleni oraz terenu wokół budynku szkoły, a także odśnieżaniem, dbaniem o nawierzchnie parkingów, wykonywaniem prostych napraw czy utrzymywaniem w dobrym stanie sprzętu gospodarczego,
- Sprzątaczka – utrzymuje w należytej czystości pomieszczenia budynku szkoły (korytarze, sale lekcyjne, sanitariaty, pomieszczenia gospodarcze),
- Woźna – zajmuje się czynnościami porządkowymi na terenie szkoły i wokół niego, czuwaniem i kierowaniem uczniów i osób z zewnątrz do odpowiednich sal, pomieszczeń i osób pracujących w zespole,
- Konserwator – wykonuje prace konserwacyjne, naprawy bieżące i monitoring stanu technicznego elementów budynków, instalacji wewnętrznych, urządzeń oraz infrastruktury zewnętrznej,
- Kucharka – koordynuje pracę pracowników kuchni przy przygotowaniu posiłków, przyrządza posiłki zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii żywienia,
- Pomoc kuchenna – uczestniczy w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według nich posiłków, wykonuje czynności związane z obróbką wstępną wszelkich surowców do produkcji posiłków, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
- Intendent – przygotowuje jadłospisy, kontroluje warunki sanitarne, prowadzi dokumentację żywienia zbiorowego w zespole,
- Samodzielny referent – obsługa sekretariatu, bieżąca dekretacja spraw przychodzących,
- Samodzielny referent do spraw administracyjno-gospodarczych – archiwizacja, obsługa baz danych, rejestracja i obsługa zadań administracyjnych i gospodarczych w budynku zespołu oraz sprawy kadrowe.
Wszystkie wersje tej strony:
W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.
- 27-10-2023 - Edycja treści
- 10-12-2019 - Edycja treści
- 09-05-2019 - Utworzenie treści
Statystyka odsłon tej strony:
Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 233